Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Внесены изменения в порядок предоставления льгот отдельным категориям граждан

July 7, 2015

Постановою КМУ від 26.06.2015 № 446 деталізовано період обробки інформації, яка дає право на пільги окремим категоріям громадян, у 2015 році. Так, органи соцзахисту визначають середньомісячний сукупний дохід сім’ї в розрахунку на одну особу не пізніше вересня 2015 року, у подальшому — протягом десяти днів з дня отримання такої інформації.

У разі якщо середньомісячний дохід сім’ї в розрахунку на одну особу не перевищує величину доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу, пільговик має право на отримання пільги у разі визначення права у липні-вересні 2015 року — протягом шести місяців, починаючи з 1 липня 2015 року.

У разі якщо середньомісячний дохід сім’ї пільговика в розрахунку на одну особу перевищує величину доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу, органи соцзахисту письмово інформує пільговиків про те, що вони не мають права на отримання пільг і можуть звернутися за житловою субсидією.

 

(Публикуется на языке оригинала)

 

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/Vneseno-zmini-do-poryadku-nadannya-pilg-okremim-kategoriyam-gromadyan-1436256366

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!