Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

В Раде зарегистрирован законопроект о дополнительных обязательствах Украины в рамках ВТО

October 23, 2015

Президент України Петро Порошенко зареєстрував у Верховну Раду законопроект №0069 «Про ратифікацію Протоколу про внесення змін до Марракешської угоди про створення Світової організації торгівлі». 

22 жовтня документ відправлений на розгляд Комітету ВР у закордонних справах.

«Цілями ратифікації Протоколу та застосування Угоди є зменшення часу та вартості митного контролю, підвищення прозорості та ефективності операцій державних органів, збільшення торговельних потоків, державних доходів і прямих іноземних інвестицій, зниження рівня корупції», – йдеться в пояснювальній записці.

Крім того наголошується, що зниження торгових витрат при імплементації положень угоди складе 16,5 % загальних витрат для країн з низьким рівнем доходу.

Відповідно до даних ОЕСР, потенційне зниження торговельних витрат при імплементації положень Угоди становить 16,5 % загальних витрат для країн з низьким рівнем доходу, 17,4% для країн з низько-середнім рівнем доходу, 14,6 % для країн з рівнем доходу вище середнього та 11,8 % для країн ОЕСР.

(Публикуется на языке оригинала)

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/V-Radi-zareyestrovano-zakonoproekt-shhodo-dodatkovix-zobov%27yazan-Ukraini-v-ramkax-SOT-10604

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!