Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Продлен срок возврата неиспользованных разрешений на международные перевозки

April 29, 2015

Вступил в силу наказ Міністерства інфраструктури № 98 Про внесення змін до Порядку оформлення і видачі дозволів на поїздку по територіях іноземних держав при виконанні перевезень пасажирів і вантажів автомобільним транспортом у міжнародному сполученні, їх обміну та обліку, згідно з яким з 24 квітня строк повернення невикористаних дозволів на міжнародні перевезення автомобільним транспортом становить 90 днів замість 45 з дати отримання.

Нововведення дасть можливість перевізникам більш ефективно використовувати дозволи і при цьому не порушувати терміни їх повернення.

Зміни були внесені до наказу № 757 «Про впорядкування системи оформлення, видачі, використання та обліку дозволів на міжнародні перевезення пасажирів і вантажів автомобільним транспортом».

Паралельно з метою якнайскорішого введення в дію нової редакції наказу № 757 «Про впорядкування системи оформлення, видачі, використання та обліку дозволів на міжнародні перевезення пасажирів і вантажів автомобільним транспортом» наразі в Міністерстві інфраструктури працює робоча група з врегулювання усіх спірних питань.

Фахівці профільних департаментів спільно з представниками громадських організацій та бізнесу також розробляють дорожню карту вирішення інших проблемних питань у сфері міжнародних автомобільних перевезень.

Документ буде опубліковано на офіційному сайті відомства уже в травні.
(Публикуется на языке оригинала) 

Источник: http://uteka.ua/

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!