Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

«Баланс» на 100 % вгадує бажання та потреби бухгалтерів, визначаючи теми подальших номерів

March 23, 2017

На черговий семінар-практикум Всеукраїнського бухгалтерського клубу, що відбувся в Житомирі 21 березня, бухгалтери прийшли з весняним ліричним настроєм, оскільки захід співпав із Всесвітнім днем поезії. Бухгалтерія – це також свого роду поезія – поезія цифр, і працювати бухгалтером без любові та натхнення – складно. Більш як 100 осіб зібрались у залі, щоб розібратися в останніх законодавчих змінах, детально ознайомитися з новою формою податкової накладної, декларації з ПДВ, а також зі змінами в оподаткуванні прибутку.
Актуальну інформацію за заявленою темою бухгалтерам надав постійний лектор-експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», сертифікований аудитор України Панченко Інна Анатоліївна. Після закінчення семінару бухгалтери отримали від лектора відповіді на всі свої запитання, а хороші враження від проведеного заходу передали у своїх відгуках:

Коростишівська паперова фабрика:
– Дякуємо «Балансу» і лекторові за якісну та змістовну інформаційну позицію. Зауважень не може бути, оскільки на сьогодні «Баланс» на 100 % вгадує теми наступних номерів залежно від потреб бухгалтерів. Успіхів вам і натхнення.

 ТОВ «Студіо-інвест»:
– Сьогодні прозвучали особливо важливі питання про важливі зміни з ПДВ, зокрема для сільгосппідприємств. Дуже корисним був розгляд особливостей заповнення податкових накладних, декларації з ПДВ і додатків до неї, а також правил заповнення заяви для одержувачів бюджетної дотації з с/г.

ТОВ «Руфина-центр»:
– У зв'язку із змінами до ПК та інших нормативно-правових актів, що регулюють роботу підприємства, цей семінар надзвичайно актуальний. Він був дуже цікавим та інформаційно наповненим. Матеріал викладено лектором репрезентативно, зрозуміло й доступно.

Галина Горбунова,
голова Житомирського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zt@b-club.com.ua

[i3619]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
 від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!