Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Автотранспорт на підприємстві: найкорисніша інформація для бухгалтерів Хмельниччини

September 20, 2016

13 вересня 2016 року у приміщенні Хмельницького інституту МАУП відбувся семінар-практикум для бухгалтерів та керівників підприємств Хмельницької області. Організатор семінару – Хмельницький обласний осередок ГО «ВБК». Лектори: сертифікований аудитор, експерт ГО «ВБК», канд. екон. наук А.Ф. Гуменюк та сертифікований аудитор, канд. екон. наук Р.Л. Цебень.
 У семінарі взяли участь близько 170 бухгалтерів. Безліч питань, що розглядалися на семінарі, були важливими та цікавими для бухгалтерів комерційних підприємств: огляд основних змін до чинного законодавства України, а також актуальних питань із податку на прибуток, ПДФО, ЄСВ, ПДВ, акцизного податку, податку на майно, єдиного податку; автотранспорт на підприємстві; інвентаризація на підприємстві; перевірки Держпраці та відповідальність за порушення трудового законодавства; актуальні питання з індексації заробітної плати. Учасники семінару отримали корисну інформацію стосовно останніх змін в обліку ПДВ, податку на прибуток, ПДФО, ЄСВ, практичні рекомендації від лекторів, як правильно провести інвентаризацію та до чого готуватися підприємствам у разі порушення трудового законодавства. Учасники отримали чіткі та зрозумілі відповіді на всі свої запитання. Як виявилось, найкориснішою для всіх була інформація про автотранспорт на підприємстві, дуже сподобалось спілкування з аудиторією та вирішення суттєвих питань у дискусіях.
З нами завжди є рішення! І про це свідчать відгуки бухгалтерів:

Капелюшок Ю. В., КЗ «Хмельницька облстоматполіклініка»:
– Семінари, які організовує «Баланс-Клуб», завжди дуже цікаві та розкривають усі питання, актуальні на сьогодні. Я дізналась про багато новин, змін та листів, що оприлюднилися влітку. Завжди рада прослухати ваші семінари та взяти участь у кожному заході. Лектори дуже цікаві, обізнані, гарно й доступно доносять інформацію до слухачів.

Степанишина І.А., ТОВ «Ні.Ка»:
– Дуже вдячна за чудовий та корисний семінар. Актуальні новини щодо змін в обліку ПДВ, податку на прибуток тощо. Найкориснішою була інформація про автотранспорт, оскільки лише нещодавно придбали авто для підприємства. Із задоволенням відвідую ваші семінари. Дякую.

Ірина Миколаївна, ПВННВ «Укрекспо-Процес»:
– Гарний семінар. Досвідчені лектори, які вміло та цікаво доносять інформацію до аудиторії. Усе висвітлено чітко, ясно, коротко. Чудові люди, прекрасні лектори, цінна інформація.
 
Ольга Ткач,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

[p3241]

из

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!