Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Опубликован Закон о военной форме

July 29, 2015

На сьогодні різні військові формування, утворені за законами України, використовують різноманітну військову форму одягу, зразки якої не завжди відповідають загальновизнаним стандартам та вимогам функціональності. У зв’язку з цим було вирішено уніфікувати це питання.

Відповідний Закон (проект № 2551) “Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення порядку речового забезпечення військовослужбовців” сьогодні булоопубліковано в "Голосі України".

Відповідно до Закону військова форма одягу – комплект одноманітних за конструкцією та регламентованих за зовнішнім виглядом предметів одягу, взуття та окремих видів спорядження, встановлений для військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань.

Зразки військової форми одягу та загальні вимоги до знаків розрізнення військовослужбовців розробляються і затверджуються Міністерством оборони України. Зразки спеціального одягу, взуття та спорядження військовослужбовців, засоби індивідуального захисту та інші предмети речового майна для всіх військових формувань також затверджуються Міноборони, хоча і розробляються іншими відомствами.

Правила носіння військової форми одягу, зразки знаків розрізнення розробляються та затверджуються відповідними центральними органами виконавчої влади, що мають у своєму підпорядкуванні військові формування, Службою безпеки України, Управлінням державної охорони України, Службою зовнішньої розвідки України.

(Публикуется на языке оригинала)

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/Opublikovano-Zakon-shhodo-vijskovoi-formi-8210

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!