Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Необходимо ли получать разрешение на специальное использование недр, если уже есть разрешение на специальное использование подземных вод?

January 26, 2016

Відповідно до Водного кодексу України підземні води належать до державного водного фонду України, а згідно з Кодексом про надра вони є частиною надр (є корисними копалинами загальнодержавного значення відповідно до Переліку корисних копалин загальнодержавного значення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 12.12.94 № 827).
Таким чином, при використанні підземних вод, слід керуватися водним законодавством і законодавством про надра. Відповідно до Кодексу про надра передбачено отримання спеціального на користування надрами.
Отже, необхідно отримати дозвіл на спеціальне користування надрами,, який надає право на видобування підземних вод, а також дозвіл на спеціальне водокористування – право на їх використання. 

(Публикуется на языке оригинала)

Исчтоник: http://uteka.ua/channels_store/publication/CHi-neobxidno-otrimuvati-dozvil-na-specialne-vikoristannya-nadr-yakshho-vzhe-ye-dozvil-na-specialne-vikoristannya-pidzemnix-vod-13032.

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!