Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Кабмин предлагает упростить оформление документов для Украинской в Крыму

August 28, 2015

Уряд розробив зміни до законодавства щодо спрощення оформлення документів громадянам України, які проживають на території Криму.

Про це сьогодні йшла мова під час брифінгу Міністра юстиції стосовно четвертого позову проти Росії до ЄСПЛ, повідомили “ЗіБ” в КМУ.

За словами заступника Міністра юстиції з питань євроінтеграції Сергія Петухова, йдеться про оформлення свідоцтв про народження та смерть. Так, пропонується розглядати у судовому порядку питання щодо встановлення факту народження чи смерті упродовж 24 годин. Для цього громадянин з Криму повинен буде один раз прибути у найближчий населений пункт на території України, звернутися до суду про встановлення відповідного факту та на підставі судового рішення оформити відповідні свідоцтва.

«Ми сподіваємося, що Парламент першочергово підтримає зміни у вересні, як тільки розпочне свою роботу», - висловила впевненість перший заступник Міністра Наталія Севостьянов.

(Публикуется на языке оригинала)

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/Kabmin-proponuye-sprostiti-oformlennya-dokumentiv-dlya-ukrainciv-v-Krimu-9049

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!