Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Перелік тем практичних керівництв серії «Бібліотека «Баланс» (ІII квартал 2022 року)

July 4, 2022

ПК № 13-14 «ПДВ: питання воєнного часу» (липень)
Під час воєнного стану в Україні у сфері обкладення ПДВ відбулося чимало змін. Ми розповімо про специфіку реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування, порядок дій у разі блокування податкових накладних, особливості ведення ПДВ-обліку у зв'язку з переходом окремих платників на сплату єдиного податку за ставкою 2 % (ПДВ-наслідки переходу на 2 % та назад, нюанси співпраці з 2 %-никами), заповнення та виправлення помилок у ПДВ-звітності тощо.


ПК № 15-16 «Збитки від війни: оформлення та відображення в обліку» (серпень)
Війна принесла Україні чимало проблем, зокрема постраждали підприємства, чиї склади, виробничі приміщення, офіси опинилися у зоні бойових дій чи в тимчасовій окупації та були зруйновані повністю або частково. Ми розповімо, які документи оформити та як відобразити в обліку списання зруйнованих об'єктів основних засобів та зіпсованої (украденої) сировини (товарів), а також порадимо, як діяти, якщо до таких об'єктів поки що немає доступу. Крім того, розглянемо наслідки знищення первинних документів.


ПК № 17-18 «Автомобілі та автоперевезення: довідник з обліку» (вересень)
Практично кожне підприємство має у власності або орендує автомобіль. Ми розглянемо, як відобразити в обліку придбання автомобіля (у т. ч. у кредит та за кордоном), витрати на техобслуговування та ремонт, страхування КАСКО та цивільної відповідальності, списання ПММ, передання  автомобіля на потреби армії, та надамо відповіді на інші актуальні питання використання автомобілів в умовах воєнного стану. Також приділимо увагу порядку обліку автоперевезень по Україні та за кордоном у перевізника та замовника.

Замовляйте прямо зараз!

Передплатіть практичні керівництва через редакцію:
• за номерами (044) 334-62-70, (056) 370-44-25, (067) 544-07-31;
• по електронній пошті product@balance.ua

Працюйте впевнено та без помилок!

⤷ ЗАМОВИТИ ⤶

Новини за темою:
Перелік тем практичних керівництв серії «Бібліотека «Баланс»:
- (ІІ квартал 2022 року);
- (І квартал 2022 року);
- (ІV квартал 2021 року);
- (ІІІ квартал 2021 року).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!