Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Перелік тем практичних керівництв серії «Бібліотека «Баланс» (I квартал 2022 року)

November 16, 2021

ПК, 2022, № 1 «Річна фінансова звітність: інструкція із заповнення» (Січень)
Річній фінзвітності необхідно приділити особливу увагу. Адже вона є обов'язковим додатком до декларації з податку на прибуток, а звіт про фінансові результати – основа визначення об'єкта оподаткування. Ми надамо докладні пояснення щодо заповнення всіх форм фінзвітності, включаючи звітність для малих і мікропідприємств, а також звітів про управління та про платежі на користь держави.

ПК, 2022, № 2 «Декларація з податку на прибуток за 2021 рік» (Січень)
Січень – лютий – гаряча пора складання та подання декларації не тільки для квартальних платників податку на прибуток, але й для тих, хто звітує раз на рік. Ми розглянемо правила заповнення декларації й усіх додатків до неї, а також особливості відображення в декларації податкових різниць. Консультації будуть містити числові приклади та зразки заповнення.


ПК, 2022, № 3 «Великий довідник бухгалтера: потрібні цифри для роботи в 2022 році» (Лютий)
У цьому виданні ми наведемо всі основні довідкові показники, необхідні для роботи в 2022 році будь-якому бухгалтерові. Це дані для розрахунків заробітної плати (розміри ПСП, мінімального страхового внеску з ЄСВ і т. п.), строки подання фінзвітності та критерії визначення категорій підприємств у 2022 році, ЗЕД-довідники (таблиці-підказки за Правилами ІНКОТЕРМС, митними режимами і т. п.) і багато іншої корисної інформації.

ПК, 2022, № 4 «ПДВ у запитаннях і відповідях» (Лютий)
Платниками ПДВ є переважна більшість підприємств. У цьому практичному керівництві будуть висвітлені найбільш актуальні питання 2022 року. Зокрема, ми торкнемося таких тем, як визначення місця постачання товарів і послуг, бази оподаткування, заповнення податкових накладних і розрахунків коригування в нестандартних ситуаціях, проблеми блокування, бухгалтерський облік ПДВ.


ПК, 2022, № 5 «Фізособам-підприємцям: як правильно організувати роботу та платити податки» (Березень)
У підприємців і бухгалтерів, які допомагають їм вести облік, завжди виникає багато запитань. Вони пов'язані з реєстрацією підприємцем, веденням кадрової документації, обліком доходів і витрат, застосуванням РРО/ПРРО, заповненням і поданням податкової звітності, зміною системи оподаткування та припиненням діяльності. У виданні ми розглянемо основні проблеми та шляхи їх вирішення з урахуванням останніх законодавчих змін.

ПК, 2022, № 6 «Автомобіль на підприємстві» (Березень)
Практично кожне підприємство має у власності або орендує автомобіль. Ми розповімо, як відобразити в обліку придбання автомобіля (у т. ч. у кредит і за кордоном), витрати на техобслуговування та ремонт, страхування КАСКО та цивільної відповідальності, списання ПММ. Також приділимо увагу питанням оренди автомобілів і використання власних автомобілів фізосіб для потреб підприємства.

Замовляйте прямо зараз!

Передплатіть практичні керівництва через редакцію:
• за номерами (044) 334-62-70, (056) 370-44-25, (067) 544-07-31;
• по електронній пошті product@balance.ua

Працюйте впевнено та без помилок!

⤷ ЗАМОВИТИ ⤶

Новини за темою:
Перелік тем практичних керівництв серії «Бібліотека «Баланс»:
- (ІV квартал 2021 року);
- (ІІІ квартал 2021 року);
- (ІІ квартал 2021 року).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!