Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Перелік тем практичних керівництв серії «Бібліотека «Баланс» (III квартал 2021 року)

April 27, 2021

ПК, 2021, № 13 «Облік у виробництві від А до Я» (Липень)

Ми розглянемо облік на всіх стадіях роботи виробничого підприємства: придбання та списання у виробництво сировини та комплектуючих, розрахунок собівартості, ціноутворення та реалізація готової продукції, облік виробництва з давальницької сировини. Також приділимо увагу особливостям обліку в сільгоспвиробництві.

ПК, 2021, № 14 «Декларація з ПДВ із додатками: заповнення та виправлення помилок» (Липень)

У виданні йтиметься про те, як заповнити декларацію з ПДВ і всі додатки до неї з урахуванням останніх змін у законодавстві, а також як виправити помилки, допущені в ПДВ-звітності за минулі звітні періоди (у т. ч. у ситуаціях, коли помилки виявлено в старій формі декларації та додатках до неї, а виправляти доводиться в новій формі).


ПК, 2021, № 15 «Енциклопедія обліку послуг у виконавця та замовника» (Серпень)

Ми розповімо, як розрахувати собівартість послуг і визначити дохід (або витрати) від надання послуг у випадку, якщо вони надаються протягом декількох періодів. На прикладах розглянемо порядок бухобліку та оподаткування послуг перевезення, транспортного експедирування, маркетингових і рекламних послуг, оренди, зв’язку, посередницьких послуг за договорами комісії та доручення, а також послуг у сфері ЗЕД.

ПК, 2021, № 16 «Перевірки та штрафи органів ДПС і Держпраці» (Серпень)

Розглянемо, які види перевірок бувають, як перевірити повноваження перевіряючих і поводитися в ході перевірки. Наведемо розміри штрафів за порушення та порядок їх застосування. Підкажемо, як діяти, якщо ви не згодні з результатами перевірки, у тому числі як оскаржити результати перевірки до вищої інстанції та суду, як відобразити в обліку результати перевірки. А також розповімо, як реагувати на дзвінки, письмові запити перевіряючих, щоб не нашкодити собі та своєму підприємству.


ПК, 2021, № 17 «ЗЕД: експорт та імпорт товарів, операції з інвалютою» (Вересень)

Розглянемо правила укладення ЗЕД-договорів, порядок застосування митних режимів і валютного контролю, розрахунок доходів і ПДВ-наслідки операцій з експорту товарів, визначення дати оприбуткування імпортних товарів залежно від умов договору, облік курсових різниць та операцій купівлі-продажу інвалюти.

ПК, 2021, № 18 «Основні засоби: гарячі запитання щодо придбання, ремонтів, ліквідації та ін.» (Вересень)

Ми надамо відповіді на запитання, які найчастіше ставлять бухгалтери-практики на консультаційній лінії та в соцмережах про введення в експлуатацію, переоцінку, ремонт (у т. ч. гарантійний ремонт та заміну запчастин), ліквідацію, облік об’єктів основних засобів із нульовою вартістю та ін.

Замовляйте прямо зараз!

Передплатіть практичні керівництва через редакцію:
• за номерами (044) 334-62-70, (056) 370-44-25, (067) 544-07-31;
• по електронній пошті product@balance.ua

Працюйте впевнено та без помилок!

⤷ ЗАМОВИТИ ⤶

Новини за темою:
Перелік тем практичних керівництв серії «Бібліотека «Баланс»:
- (ІІ квартал 2021 року);
- (І квартал 2021 року).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!