Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Перелік тем практичних керівництв серії «Бібліотека «Баланс» (II квартал 2021 року)

February 19, 2021

ПК, 2021, № 7 «Касові операції, РРО та ПРРО: працюємо без штрафів» (Квітень)
Це видання являє собою збірник систематизованих рішень насущних проблем, пов'язаних з оформленням касових операцій і розрахунком ліміту каси, застосуванням РРО при розрахунках за товари та послуги з юрособами та підприємцями (у т. ч. під час інтернет-торгівлі), реєстрацією та використанням ПРРО. Усі питання будуть розглянуті на практичних прикладах і ситуаціях зі зразками необхідних документів.

ПК, 2021, № 8 «Співпраця підприємства з підприємцем-єдинником: як убезпечити себе при оптимізації» (Квітень)
Щоб співпраця підприємства з підприємцем дозволяла законним чином заощаджувати на податках і зберігати безпечним бізнес, підприємство повинне знати, як грамотно оформити документи, щоб мати «залізне» право на витрати та не платити ПДФО, військовий збір та ЄСВ. А підприємцеві потрібно правильно відбити всі проведені операції у своєму обліку й звітності, а також відстежувати та дотримуватися обмежень, передбачених для його групи єдинників. Про це і йтиметься в нашому виданні.


ПК, 2021, № 9 «Цифрові технології та об'єкти права інтелектуальної власності: як правильно оформити та облікувати для ефективної роботи бізнесу» (Травень)
У цьому практичному керівництві будуть висвітлені питання, пов'язані з організацією обліку об'єктів права інтелектуальної власності. Ми розглянемо облік операцій зі створення, придбання, продажу нематеріальних активів, а також облік роялті та послуг у сфері інформаційних технологій, отриманих від юросіб і підприємців. З нашим виданням ви набудете впевненості й належним чином відобразите новий для вас об'єкт обліку, і в результаті підприємство зможе ефективно використовувати нові технології та збільшити дохід.

ПК, 2021, № 10 «Розрахунки коригування до податкових накладних із ПДВ: 30 практичних прикладів зі зразками та бухобліком» (Травень)
У цьому виданні будуть наведені 30 практичних прикладів заповнення розрахунків коригування при зміні договірних умов (повернення товарів, передоплати, зміна ціни або номенклатури), а також під час виправлення помилок у податкових накладних. Правильне оформлення розрахунку коригування дозволить своєчасно зареєструвати його в ЄРПН, а отже, уникнути претензій із боку контрагента – платника ПДВ і зберегти для нього право на податковий кредит, а також зменшити свої податкові зобов'язання.


ПК, 2021, № 11 «Податковий і бухгалтерський аудит: як захистити себе від фінансових санкцій до перевірки» (Червень)
Ваше підприємство знаходиться в плані перевірок на 2021 рік або є ймовірність, що до вас можуть прийти з позаплановою або фактичною перевіркою? Радимо заздалегідь підготуватися до зустрічі з перевіряючими. У цьому практичному керівництві ми розповімо про ті господарські операції, на які найбільше звертають увагу при перевірках, і розглянемо типові порушення, у тому числі податкові, за які можуть оштрафувати. Користуючись нашими рекомендаціями, ви зможете перевірити себе та своїх підлеглих, вчасно виправити помилки та мінімізувати штрафи.

ПК, 2021, № 12 «Тандем бухгалтера та кадровика: як організувати розрахунки із працівниками з вигодою для підприємства та для співробітника» (Червень)
Це видання призначене для бухгалтерів із зарплати та кадрової служби. З нього ви дізнаєтеся, як правильно оформляти документацію, як розрахувати та відобразити в обліку та звітності різні види виплат. Наші рекомендації допоможуть вам не платити зайвих податків та уникнути штрафів за порушення у сфері трудового законодавства.

Замовляйте прямо зараз!

Передплатіть практичні керівництва через редакцію:
• за номерами (044) 334-62-70, (056) 370-44-25, (067) 544-07-31;
• по електронній пошті product@balance.ua

Працюйте впевнено та без помилок!

⤷ ЗАМОВИТИ ⤶

Новини за темою:
Перелік тем практичних керівництв серії «Бібліотека «Баланс» (І квартал 2021 року)

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!