Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Заява за формою № 1-РОБД: заповнюємо з ДФС

July 11, 2017

Сільгосптоваровиробнику для внесення до Реєстру отримувачів бюджетної дотації потрібно подати до контролюючого органу за місцем свого обліку як платника ПДВ заяву за формою № 1-РОБД (далі – Заява).
Вартість товарів, поставлених протягом попередніх 12 послідовних звітних податкових періодів, підлягає відображенню у розд. 6 Заяви.
У графі 3 розд. 6 Заяви зазначається загальний обсяг операцій з постачання товарів, здійснених сільськогосподарським товаровиробником протягом попередніх 12 послідовних звітних податкових періодів сукупно, у графі 4 – обсяг постачання сільгосппродукції (товарів), визначеної у п. 2.15 Закону від 24.06.04 р. № 1877-IV, у графі 5 – питома вага (у відсотках) вартості поставленої сільгосппродукції (товарів) у вартості всіх поставлених товарів.
У графі 6 розд. 6 Заяви зазначається обсяг операцій з постачання основних засобів (далі – ОЗ), що перебували у складі ОЗ сільгосптоваровиробника не менше 12 послідовних звітних періодів сукупно, у графі 7 – питома вага (у відсотках) вартості таких ОЗ у вартості всіх товарів, поставлених сільгосптоваровиробником за цей період.
Оскільки з метою розрахунку питомої ваги сільгосптоварів до складу основної діяльності сільгосптоваровиробника не включаються оподатковувані операції з постачання ОЗ, що перебували у складі його ОЗ не менше 12 послідовних звітних періодів сукупно, якщо такі операції не були постійними і не становили окремої підприємницької діяльності, то графа 5 розд. 6 Заяви розраховується як [графа 4 : (гр. 3 – гр. 6)] Заяви.

Лист ДФС від 29.06.17 р. № 890/6/99-99-12-03-01-15/ІПК.

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!