Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Заява – для отримання підтвердження статусу платника єдиного податку четвертої групи

March 17, 2017

Відповідно до п. 299.9 ПК за бажанням зареєстрований платник єдиного податку (далі – ЄП) може безоплатно та безумовно отримати витяг із реєстру платників ЄП. Строк надання витягу не повинен перевищувати одного робочого дня із дня надходження запиту. Витяг діє до внесення змін до реєстру.
Форма запиту про отримання витягу та витягу з реєстру платників ЄП затверджується центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову політику.
Оскільки на сьогодні форми запиту про отримання витягу та витягу з реєстру платників ЄП не встановлені, а також те, що декларування сільгосптоваровиробниками податкових зобов’язань з ЄП на 2017 рік здійснювалося за формою, затвердженою наказом Мінфіну від 19.06.15 р. № 578, у поточному році для підтвердження статусу платника ЄП четвертої групи надаються довідки довільної форми. Для отримання довідки необхідно подати заяву до контролюючого органу за місцем податкового обліку.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Zayavlenie---dlya-polucheniya-podtverzhdeniya-statusa-platelshhika-edinogo-naloga-4-gruppy.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!