Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Зареєструвати договір концесії з 22.10.14 р. можна буде через Інтернет-портал

October 21, 2014

Затверджено Порядок державної реєстрації договорів комерційної концесії (субконцесії).

Цим Порядком визначається процедура держреєстрації договору комерційної концесії (субконцесії), договору про внесення змін до цього договору та договору про його розірвання (далі – договор), внесення про це записів до ЄДР юросіб та ФОП, а також внесення до Реєстру запису про скасування/визнання недійсною держреєстрації договору, скасування/визнання недійсним договору, розірвання договору комерційної концесії (субконцесії) на підставі судового рішення, що набрало законної сили.

Зокрема встановлено, що держреєстрація договору проводиться держреєстратором юросіб та ФОП в Реєстрі незалежно від місцезнаходження/місця проживання сторін договору у такому порядку:

- прийняття документів;

- перевірка комплектності документів та повноти відомостей, що вказані в заяві про держреєстрацію договору;

- реєстрація заяви у базі даних Реєстру;

- перевірка документів на відсутність підстав для відмови в проведенні держреєстрації договору;

- внесення запису до Реєстру про держреєстрацію договору або відмову в її проведенні;

- видача витягу з Реєстру про держреєстрацію договору або повідомлення про відмову в проведенні державної реєстрації договору.

Заявник одержує інформацію про стан розгляду поданих ним в електронній формі через Реєстраційний портал заяви та доданих до неї електронних документів, а також про направлені йому електронні документи шляхом доступу до цієї інформації (цих документів) на Реєстраційному порталі.

Наказ Мін’юсту від 29.09.14 р. № 1601/5 набув чинності з 21.10.14 р. ("Офiцiйний вiсник України" від 21.10.14 р. № 82), крім самого Порядку, який набуде чинності з 22.04.15 р.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!