Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Заповнення реквізитів таблиці 6 форми № Д4

March 21, 2014

Відповідно Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування, затвердженого наказом Міндоходів від 09.09.13 р. № 454 (далі - Порядок), внесення від`ємних значень сум нарахованої заробітної плати (доходу) допускається лише:
- при відображенні сум перерахунків заробітку (доходу), що пов`язані з уточненням кількості відпрацьованого часу у зв`язку з тимчасовою непрацездатністю та допомоги у зв`язку з вагітністю та пологами, нарахованих у попередніх періодах;
- при відображенні сторнованих сум відпускних та допомоги з тимчасової непрацездатності та допомоги у зв`язку з вагітністю та пологами, нарахованих у попередніх періодах.
Реквізити 13, 14, 15 та 16 таблиці 6 додатка 4 Порядку заповнюються незалежно один від одного, тобто за наявності даних для заповнення названих реквізитів.
У разі необхідності зменшення зазначеного показника за попередні звітні періоди застосовується знак мінус і зазначається місяць та рік, за який необхідно змінити показник.
Реквізит 15 таблиці 6 додатка 4 Порядку заповнюється у кожному звітному періоді для підрахунку трудового стажу по кожній застрахованій особі. Показник відповідає кількісті календарних днів від 1-го до 31 (28, 29, 30), залежно від кількості календарних днів у місяці. Якщо початок трудових відносин збігається з першим числом місяця та відсутній факт звільнення застрахованої особи у звітному періоді (закінчення цивільно-правових відносин), значення реквізиту 15 завжди дорівнює кількості календарних днів у місяці. У разі наявності факту звільнення показник відповідає кількості календарних днів тривалості трудових відносин у звітному місяці з урахуванням дня звільнення.
Зазначений реквізит заповнюється одним значенням у одному рядку, що відповідає звітному. За наявності декількох рядків по одній застрахованій особі реквізит 15 зазначається лише в одному, а саме в тому, в якому зазначаються дані про суми заробітної плати (за їх наявності).

Лист ПФУ від 28.02.14 р. № 5463/05-10.
Порядок і тонкощі заповнення інших граф, дивись спецвипуск «БАЛАНС» № 81-82 «ЄСВ-навігатор (версія 01.10.13)», який вийшов з друку 14.10.13 р. 


Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!