Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

За ненадання документів при переверці з питань державної митної справи - штраф

June 24, 2016

Яка відповідальність буде застосовуватись до суб’єкта господарювання, який не надав (несвоєчасно надав) необхідні документи на запит посадових осіб органу доходів і зборів в процесі документальної перевірки щодо дотримання законодавства з питань державної митної справи?

Фіскали у ЗІР, категорія 213.09 повідомили, що ненадання платником податків документів на вимогу посадових осіб органів доходів і зборів під час проведення документальної перевірки дотримання вимог законодавства України з питань державної митної справи тягне за собою адміністративну відповідальність у вигляді накладення штрафу у розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Окрім того, незабезпечення суб’єктом господарювання зберігання первинних документів, облікових та інших регістрів, бухгалтерської та статистичної звітності, інших документів з питань обчислення і сплати податків та зборів протягом установлених законодавством строків їх зберігання – тягне за собою штраф у розмірі 510 грн.
Ті самі дії, вчинені суб’єктом господарювання, до якого протягом року було застосовано штраф за таке саме порушення, - тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі 1020 гривень.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Za-nepredostavlenie-dokumentov-priproverke-po-voprosam-gosudarstvennoj-tamozhennogo-dela---shtraf

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!