Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

За круглим столом зібралися житомирські бухгалтери-автотранспортники

June 2, 2014

27 травня на Житомирщині відбулося засідання Клубу бухгалтерів з актуальних і важливих питань, які пов`язані з експлуатацією автотранспорту на підприємствах. За круглим столом зібралися бухгалтери підприємств, які займаються автоперевезеннями, у т. ч. і за межі України, а також ті, хто має великий парк автомобілів.

Серед учасників було багато тих, хто поки що не є передплатником наших видань і вперше прийшов на такий захід. І, звичайно ж, така інформація для них була дуже цікава. 

Модератор Панченко І. А. розповіла про загальні проблеми, які виникають у бухгалтерів-транспортників із ремонту і техобслуговування, списання палива, оцінки транспортних засобів, відрядження і ціноутворення, звернула увагу на помилки, які часто допускалися. А потім робота Клубу продовжувалася у вигляді живого спілкування: бухгалтери ставили запитання, розповідали, як вони виходили з різних ситуацій, ділилися своїм досвідом у вирішенні тієї чи іншої проблеми.

Усі присутні встигли перезнайомитися між собою й обмінятися телефонами – адже дуже часто у них виникають одні й ті ж проблеми і підтримка колеги буває іноді просто необхідна.

Такий формат роботи всім дуже сподобався, бухгалтери залишили свої відгуки і довго не хотіли розходитися – Клуб тривав більше 4 годин.

 [i1388]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!