Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Виклик за номером 103 екстрений, а зворотній дзвінок – ні

July 23, 2013
З метою нормативного врегулювання питань щодо організації передачі викликів екстреної медичної допомоги за єдиним телефонним номером 103 затверджено Порядок такої передачі. Він є обов`язковий для всіх операторів телекомунікацій та проектувальників телекомунікаційних мереж.

Структура і технічні характеристики взаємодії телекомунікаційних мереж із системою екстреної медичної допомоги повинні відповідати вимогам нормативних документів щодо проектування і функціонування телекомунікаційної мережі загального користування України.

Маршрутизація викликів екстреної медичної допомоги здійснюється відповідно до Порядку маршрутизації трафіка в телекомунікаційній мережі загального користування України, затвердженого рішенням НКРЗІ від 05.07.12 р. № 324.

Оператор телекомунікацій при передачі викликів екстреної медичної допомоги за єдиним телефонним номером 103 зобов`язаний невідкладно передавати таку інформацію про абонента, що викликає:

- в мережі рухомого (мобільного) зв`язку - абонентський номер і місцезнаходження абонента;

- в мережі фіксованого зв`язку - абонентський номер.

Зворотний виклик від системи екстреної медичної допомоги до споживача не є екстреним викликом і здійснюється за схемами організації зв`язку.

Наказ адміністрації Держспецзв`язку від 18.06.13 р. № 324 набуде чинності з дня його офіційного опублікування.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!