Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Ввезення насіння для селекційних робіт підтверджує Держсільгоспінспекція

March 26, 2013

На виконання вимог ст. 20 Закону України «Про насіння і садивний матеріал» затверджено Порядок підтвердження для ввезення в Україну насіння і садивного матеріалу сортів рослин для селекційних, дослідних робіт і експонування. 
Встановлено, насіння та садивний матеріал сортів рослин, не занесених до Реєстру сортів рослин України та/або до Реєстру сортів рослин Організації економічного співробітництва і розвитку, ввозяться на митну територію України для селекційних, дослідницьких робіт і експонування суб`єктами господарювання незалежно від форми власності на основі підтвердження, яке видається Державною інспекцією сільського господарства на безоплатній основі у 10-денний строк з дня отриманнязаяви та документів до неї. 
Обсяг насіння і садивного матеріалу, що ввозяться для зазначених цілей, не повинен перевищувати кількості садивного матеріалу сорту, що надається разом із заявкою для одержання прав на сорти рослин.

Наказ Мінагрополітики від 20.02.13 р. № 116 набирає чинності з дня його офіційного опублікування (готується до опублікування у «Офіційному віснику України» від 29.03.13 р. № 22).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!