Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Другий розіграш за акцією «Тур вихідного дня»: залишилися 3 дні!

January 20, 2014

23 січня 2014 року в місті Дніпропетровську в рамках безплатного семінару для керівників і бухгалтерів «Усе найактуальніше для агропідприємств. Практичні рекомендації» відбудеться другий розіграш за акцією «Тур вихідного дня» серед передплатників видань ТОВ «Баланс-Клуб». 

Переможці першого розіграшу вже провели різдвяні свята в казковому місті Львові і повернулися з яскравими враженнями і приголомшливими фотографіями.

Цього разу в ході розіграшу кожний передплатник видань «Баланс-Клубу» на рік і півроку має можливість відправитися в незабутню поїздку на двох до міста Києва і відсвяткувати там чудове весняне свято 8 Березня. До програми туру входять: 3 дні та 2 ночі в одному з кращих готелів столиці, святкова вечеря, екскурсія старовинними вулицями та огляд визначних пам`яток.

Імена 4 переможців другого розіграшу можна буде дізнатися під час  online трансляції самого розіграшу з 11.40 до 12.00 на сайті www.balance.ua.

Також хочемо зазначити, що не за горами третій розіграш. Не упустіть можливість провести Великдень у колоритному місті Одесі.

Компанія «Баланс-Клуб» бажає всім успіху і нових перемог!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!