Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Набрала чинності Процедура встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води

August 15, 2016

Процедуру встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води, затверджену постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 31.03.16 р. № 529, 12 серпня офіційно оприлюднено в «Офіційному віснику України» за № 61, ст. 2109.
Ця Процедура набрала чинності з дня її офіційного опублікування.
Процедура забезпечує прозорість встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води, підстав для їх зміни, вимог до оформлення заяви про встановлення відповідних тарифів, порядку та строків розгляду заяв виконавця послуг, переліку документів, що додаються до заяви та виконання вимог Закону України «Про державне регулювання у сфері комунальних послуг».
При цьому втрачає чинність постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, від 20.06.2014 № 766 «Про затвердження Процедури встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води».
Постанову № 529 зареєстровано в Міністерстві юстиції України 20.07.2016 за № 992/29122.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Vstupila-v-silu-Procedura-ustanovleniya-tarifov-na-uslugi-po-centralizovannomu-otopleniyu-i-centralizovannomu-snabzheniyu-goryachej-vody

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!