Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Набрав чинності Порядок здійснення процедури сертифікації оператора газотранспортної системи

August 17, 2016

Порядок здійснення процедури сертифікації оператора газотранспортної системи, затверджений постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 14.04.16 р. № 631,16 серпня офіційно оприлюднено в «Офіційному віснику України» за № 62.
Порядок встановлює вимоги до повідомлень, документів, даних та інформації, що надається суб’єктом господарювання, який подає запит на сертифікацію оператора газотранспортної системи; процедуру сертифікації; розмір та порядок стягнення плати за здійснення сертифікації.
Зобов'язання щодо сертифікації оператора газотранспортної системи встановлюються незалежно від обраної моделі відокремлення оператора газотранспортної системи.
Оператором газотранспортної системи, згідно із Законом України «Про ринок природного газу», є суб’єкт господарювання, який на підставі ліцензії здійснює діяльність із транспортування природного газу газотранспортною системою на користь третіх осіб (замовників).

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Vstupil-v-silu-Poryadok-osushhestvleniya-procedury-sertifikacii-operatora-gazotransportnoj-sistemy

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!