Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Набув чинності порядок обрання громадських активістів для відбору держслужбовців

June 21, 2016

17 червня, набув чинності Порядок обрання представників громадських об'єднань до складу конкурсних комісій з відбору осіб на зайняття посад державної служби, затверджений наказом Нацдержслужби від 12.04.16 р. № 76.
Порядок встановлює процедуру обрання представників громадських об'єднань до складу конкурсної комісії з відбору осіб на зайняття посад держслужби категорій «Б» і «В» на принципах прозорості та відкритості.
Рішення про залучення та кількості представників громадських об'єднань в складі Конкурсної комісії приймаються керівником держслужби в держоргані.
Обрання представників громадських об'єднань до складу Конкурсної комісії відбувається на конкурсній основі.
Для організації та проведення конкурсного відбору серед представників громадських об'єднань до складу Конкурсної комісії не пізніше ніж за 30 календарних днів до його проведення рішенням керівника державної служби в державному органі створюється комітет з відбору представників громадських об'єднань.
Комітет утворюється у кількості не менше трьох осіб, не менше однієї третини складу Комітету повинні складати представники громадських об'єднань.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Vstupil-v-silu-poryadok-izbraniya-obshhestvennyx-aktivistov-dlya-otbora-gossluzhashhix.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!