Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Зустріч з читачами видань «Баланс-Клубу» та обговорення важливих проблем у сфері аграрної галузі

April 5, 2016

У березні на бухгалтерські семінари ГО «ВБК» зібралося близько 1200 бухгалтерів з міст та областей України. Окрім чергових семінарів, що проводяться щомісяця постійними лекторами-експертами ГО «ВБК» в регіонах, березень відзначився низкою семінарів-практикумів на тему «Головний бухгалтер і безпека бізнесу» для бухгалтерів комерційних підприємств, які провели головний редактор видань «Баланс», «Бібліотека «Баланс» Целуйко Ольга Борисівна та редактор напряму Омельницька Зінаїда Яківна у містах: Дніпропетровськ, Харків, Запоріжжя. Ті, хто робить «Баланс» неповторним зустрілися з читачами, висвітлили теми, що стосуються податку на прибуток; нової податкової накладної; звіту про контрольовані операції та під час активного спілкування надали кваліфіковані відповіді на запитання передплатників.
Зареєстровані піврічні та річні передплатники видань «Балансу» отримували на семінарах корисні бонуси – річний настільний календар на 2016 рік, а також фірмову флешку із записом серії навчальних фільмів щодо управління часом і зарядки на робочому місці.
А в Полтаві весняного настрою слухачам додала душевна пісня та розіграш солодких подарунків серед зареєстрованих учасників семінару. Найцікавіше, що солодощі випікала та пісню співала одна й та сама майстриня на всі руки – Вікторія Повелко.
Також однією з березневих подій став захід, проведений ГО «ВБК» в Рівному в новому форматі та спільно із територіальним відділенням Асоціації платників податків України. Представники агробізнесу, експерти, місцевих органів виконавчої влади обговорювали важливі проблемні питання у сфері аграрної галузі.
Уперше з керівниками агропідприємств обговорювалися питання безпеки бізнесу та виходу вітчизняних товаровиробників на європейський ринок. Для цього на тренінг було запрошено представників Рівненської митниці ДФС, Головного територіального управління юстиції в Рівненській області, управління Держгеокадастру в Рівненській області, територіальної державної інспекції з питань праці в Рівненській області, а також адвокат А.Б. Пейко і аудитор Л.О. Матвійчук.
Велися гарячі дискусії щодо ведення бізнесу в сучасних умовах і шляхів виживання підприємств в умовах постійних змін у законодавстві. Головна думка всіх керівників зводилася до того, що українці прилаштуються до будь-якого законодавства, але всі дуже втомилися від змін і хочуть стабільності, щоб законодавство не змінювалося хоча б протягом двох років!

КП «Новоград-Волинськ теплокомуненерго»:
– Наше підприємство передплачує журнал «Баланс», і ми його читаємо із задоволенням. Крім того, відвідуємо семінари, організовані головою Житомирського обласного осередку ГО «ВБК» Г.О. Горбунової. Журнал «Баланс» дуже цікавий за змістом. Із журналу і семінарів бухгалтери можуть узяти відповіді на багато запитань щодо оподаткуванню. Докладні роз'яснення з посиланням на закони та листи допомагають правильно діяти в різних ситуаціях. Хочу висловити подяку організаторам, фахівцям, редакторові за важливість і актуальність підготовлених матеріалів.

ПП «Яцина Т.В.»:
– Хочу висловити величезну подяку за проведення семінару за участю редакторів.
Дуже доступно, інформативно, об'ємно. Приваблює можливість активного спілкування з лектором і право ставити запитання й отримувати (відразу!!!!) кваліфіковані відповіді.

Пархоменко В.А.:
– Спасибі велике, що з такою пошаною та увагою ставитеся до професії бухгалтера! Своїми семінарами ви даєте ковток свіжого повітря, розуміння, що в світі глобальних змін законодавчих актів бухгалтер обов'язково отримає підтримку від «Балансу». На кожному семінарі отримаєш обов'язково нову потрібну інформацію, хоча самостійно читаєш багато бухгалтерських новин.

Лях Ольга:
— Спасибі за можливість поспілкуватися з лекторами такого класу! Слухала, затамувавши подих. Усе стало на свої місця. Особливо вразило, що Ольга Борисівна незвичайно просто, я б навіть сказала, артистично, з легкістю розклала по поличках складні речі.

Левик О.М., головний бухгалтер ПАТ «Алмазінструмент»:
– Я маю великий досвід практичної роботи, адже працюю головним бухгалтером уже багато років. Журнал «Баланс» передплачую майже з самого початку його друкування і жодного разу не засумнівалась у своєму виборі.
На ринку періодичних видань – широкий вибір бухгалтерських видань, але я передплачую «Баланс» і завжди раджу своїм колегам передплачувати саме це видання.
Тому що буквально в кожному номері я знаходжу для своєї роботи неоціненну інформацію: чітку, доступну, грамотну. Отримую необхідні для роботи нормативні документи з висококваліфікованими поясненнями.
Я знаю, що в своєму журналі завжди знайду відповіді на всі актуальні питання. Читаючи журнал, я почуваю себе професійніше, впевненіше в роботі та під час податкових перевірок. Моє керівництво ніколи не заперечує щодо передплати бухгалтерського видання, оскільки знає ,що я ,читаючи «Баланс», а також практичне керівництво «Бібліотека Баланс», отримую дуже грамотну та професійну інформацію, від якої залежить успішна робота підприємства.
Декілька разів користувалася консультаційною лінією і вчасно отримала необхідні для мене професійні відповіді. Останнім часом не телефоную на «гарячу лінію». Відповіді на актуальні питання знаходжу в журналі.
Хочу відзначити бухгалтерські семінари. Не пропускаю жодного. Теми семінарів завжди актуальні, що дає можливість ще більше підвищити свій професійний рівень.
Окрема подяка регіональним представникам за гарне, приємне, ввічливе спілкування, за допомогу в отриманні видань «Баланс» і «Бібліотека Баланс».
Бажаю міцного здоров’я, успіхів, надійних передплатників і всього самого найкращого всім працівникам «Баланс Клубу»!
Щиро дякую за гарне, доступне, грамотне бухгалтерське видання!

Кликоцюк М.А., ТОВ «Бізнес-Рейс»:
– Висловлюю подяку редакції «Баланс» за Ваш професіоналізм. Чудове висвітлення матеріалу, вчасність роз’яснення та подачі змін нашого законодавства завжди допомагають нам у роботі. Проведення семінарів разом з представниками ДФС покращують нашу співпрацю. Дякую!

Фісяк В.Ф., ПП «Фабрика солодощів «Ласка»:
– З 2016 року передплачуємо видання  «Баланс». Задоволені й раді, тому що отримуємо інформаційну підтримку вчасно відповідно до змін законодавства. Дуже вчасними були рекомендації щодо заповнення фінансової звітності  2015 року, також заповнення декларації на прибуток, по заповненню податкових різниць. Дякуємо за таке гарне видання і за Практичні керівництва.

Громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»

[i2958]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!