Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Всеукраїнський бухгалтерський конгрес відбудеться в Грузії!

April 4, 2016

З 23 по 28 червня 2016 року в Грузії в Батумі відбудеться 10-й ювілейний Бухгалтерський конгрес.
Батумі є найбільш важливим культурним, економічним та туристичним центром сучасної Аджарії.

[p2956]

Місце проведення обрано не випадково. Грузія має позитивний досвід проведення економічних реформ, які зараз Україна намагається втілити в життя, і її досвід буде дуже корисним для бухгалтерської спільноти України.
Всеукраїнський бухгалтерський конгрес протягом десяти років об'єднує бухгалтерів України в одну рушійну силу, яка знаходить шляхи вирішення для бухгалтерської спільноти в умовах невизначеності.
У роботі 10-го Конгресу візьмуть участь головні бухгалтери, фінансові директори провідних компаній з усієї України, експерти з бухгалтерського та управлінського обліку, оподаткування та юридичної практики, а також грузинські колеги.
Участь у Конгресі дає можливість учасникам:
• Узнати інформацію про всі існуючі і перспективні зміни в законодавстві щодо бухгалтерського обліку, оподаткування і права, яка вбереже вас від можливих помилок.
• Обговорити з експертами і колегами проблемні питання підприємств України, виробити найбільш ефективні шляхи податкової оптимізації.
• Обмінятися досвідом у вирішенні нагальних проблем із бухгалтерами-практиками з різних регіонів України, а також із грузинськими колегами.
• Внести свої конструктивні пропозиції для зміни існуючих і формування нових державних нормативних актів.
• Познайомитися з культурою, архітектурою Грузії та її успішним досвідом виходу із кризи.
[p2957]
Організатори склали насичену програму 10-го Конгресу, щоб кожен учасник отримав максимум корисної інформації і в той же час познайомився з культурою та колоритом Грузії та її успішним досвідом виходу з кризи.
10-й ювілейний Конгрес – це незабутні бухгалтерські дні в Грузії!
Дізнатися про детальну інформацію та зареєструватися можна на сайті www.ube-ua.com/congress
Ініціатором 10-го Конгресу виступає громадська організація Всеукраїнський бухгалтерський клуб. Організатором –  івент-агенції «UtekaBusinessEvents».
Візьміть участь в 10-м  ювілейному бухгалтерському Конгресі! З усіх питань телефонуйте за номерами: +38 (067) 544-07-32, +38 (095) 093 24 08, +38 (056) 370-44-25.
Для передплатників видань компанії «Баланс-Клуб» діє спеціальна ЗНИЖКА в 5 %.

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!