Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Всеукраїнський бухгалтерський клуб стає ближчим завдяки виїзним заходам

June 26, 2014

У червні Всеукраїнський бухгалтерський клуб зібрав більше 120  бухгалтерів  на семінарах в м. Вознесенську та м. Першотравенську Миколаївської області.

Обговорювали надзвичайно актуальні питання, присвячені  змінам законодавства, нарахуванню індексації заробітної плати працівників, мобілізації працівників та організації виплат та обліку на підприємстві. Розповіли, про що повинен пам`ятати бухгалтер у відпустковий період. Всебічно розглянули питання щодо нарахування лікарняних у нестандартних ситуаціях, порядок їх оподаткування і відображення у формі №1ДФ.

Семінар у Вознесенську проходив 11 червня 2014 року за участі фінансового управління Вознесенського міськвиконкому. Більшість учасників – представники бюджетної сфери, тому питання щодо індексації та мобілізації викликали особливе пожвавлення в залі. Бухгалтеру-експерту ВГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Беліменко Марині Василівні довелося відповісти на безліч запитань, хоча у процесі і самі учасники ділилися досвідом зі своїми колегами. Семінар вийшов насиченим і змістовним.

Семінар у Першотравенську проходив 20 червня 2014 року за участі Першотравенської ВОДПІ та Першотравенського центру  зайнятості.

Начальник відділу обслуговування платників податків Задорожна Людмила Богданівна підготувала огляд листів-роз`яснень Міністерства доходів і зборів України, акцентувала увагу на останніх нововведеннях у законодавстві.

Основні питання з ЄСВ і соціального страхування, нарахування лікарняних і відпусткових у нестандартних ситуаціях, індексації зарплати і мобілізації працівників висвітлювала бухгалтер-експерт Всеукраїнського бухгалтерського клубу Беліменко Марина Василівна.


Багато бухгалтерів висловили прохання проводити подібні зустрічі якомога частіше, оскільки такі заходи дозволяють не тільки бути в курсі всіх змін у законодавстві, але й вирішувати насущні проблеми.


1.«Дуже важливе проведення семінарів та подяка за роз`яснення всіх питань. Процвітання вам, наснаги та добробуту!» – Богдан О. Д., Первомайська автошкола ТСОУ. 

2. «Передплачуємо «Баланс-Бюджет» вже багато років, дуже подобається. Кожен робочий день починається з «Балансу». Це як настільна книга! Сподіваємося на подальшу співпрацю! Семінаром задоволені, особлива подяка лектору!» –  Москаленко В. В., фінуправління Вознесенської міської ради.

3.«Бажаю «Балансу» вдячних клієнтів, а працівникам фірми – здоров`я, успіхів, стабільності та Божої ласки!» – Плутенко Л. О., Вознесенська ЗОШ-інтернат «Обдарованість» .

4. «Бажаю творчості та натхнення!» – Козак Т. С., ТОВ «Південнобузька енергетична компанія».

5. «Завжди приємно бути присутніми, багато корисної інформації! І головне, разом із податковою!» – Лоренц О. П., ПЦРА № 66, філія ПКВО «Фармація».
[i1475] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!