Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Всеукраїнський бухгалтерський клуб на Закарпатті - з нами завжди є рішення!

July 29, 2014

8 липня 2014 року на безплатний семінар до сесійної зали міськвиконкому м. Ужгорода завітало понад п’ятдесят бухгалтерів області. Учасникам семінару було надано актуальну та ексклюзивну інформацію, адже лекторами були висококваліфіковані фахівці своєї відданої справи.

 

Семінар відкрила Сег Любов Юріївна, голова осередку ВГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у Закарпатській області.

Запитання щодо особливостей оподаткування доходів фізичних осіб, сплати податку, а також про нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; актуальні запитання застосування підприємцями спрощеної та загальної системи оподаткування розкрила Волощук Марта Гнатівна, голова ради ТВ АППУ.    

Також про новації в податковому законодавстві: порядок сплати податку на прибуток; звітність із податку на додану вартість; порядок формування та подання звітності з єдиного соціального внеску; актуальні питання застосування спрощеної системи оподаткування розкрила Дацюк Алла Володимирівна, начальник інформаційно-комунікаційного відділу ГУ Міндоходів у Закарпатській області.

Голова Всеукраїнського громадського об’єднання Спілки аудиторів України у Закарпатській області Кілару Юлія Олександрівна нагадала про зміни у веденні бухгалтерського обліку в 2014 році.

А президент Закарпатської торгово-промислової палати Ковчар Отто Олександрович розповів про автономний преференційний торговий режим ЄС для України.

 

Усі наші доповідачі надали не тільки вичерпні відповіді, але й практичні поради в конкретних ситуаціях. Робота йшла жваво, було поставлено багато запитань, велося активне обговорення, бухгалтери обмінювалися досвідом. Ніхто не залишився байдужим. Сама атмосфера семінару була позитивною і приємною.

 

Вливайтеся в нашу сім’ю – «Баланс-Клуб»! А ми подбаємо про те, щоб ви відчували себе комфортно і впевнено!

З нами завжди є рішення!

 

 

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!