Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Офіційні правила програми «Усе включено»

November 4, 2016

За 25 років ми створили унікальну освітню та консалтингову структуру – холдинг, до якого входять 5 компаній: Видавничо-консалтингова компанія «Баланс-Клуб», Громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», друкарня компанії «Баланс-Клуб», система Uteka, івент-агентство Uteka Business Ivents.

Напередодні нового передплатного сезону «Баланс-Клуб» підготував для своєї аудиторії суперпропозицію: стати учасником програми «Усе включено» й отримати всі необхідні інструменти для роботи бухгалтера додатково до передплати на видання.

Офіційні правила програми «Усе включено» (далі – правила):

1. Організатор програми «Усе включено»
Організатором програми «Усе включено» є ТОВ «Баланс-Клуб» (далі – організатор).
Місцезнаходження організатора: 49047, м. Дніпро, пров. Верстатобудівельний, 4.
Код ЄДРПОУ: 21856290.
Телефон: +38 (056) 370-44-25.

2. Мета проведення програми «Усе включено»
Підвищення компетентності бухгалтерів України шляхом популяризації друкованих видань, що випускаються організатором: журнали «БАЛАНС», «БАЛАНС-АГРО», «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» і бюлетень «Библіотека «Баланс».

3. Період і територія проведення програми «Усе включено»
Програма «Усе включено» проводиться в період із 1 січня до 31 грудня 2017 року на території України.

4. Учасники програми «Усе включено»
4.1. Брати участь мають право:
фізичні особи, які працюють на підприємствах, що оформили передплату на друковані видання організатора на періоди передплати, перелічені в п. 5 цих правил (одна передплата – один учасник, тобто право стати учасником програми мають стільки фізосіб, які працюють на підприємстві, що оплатило передплату на друковане видання, скільки оформлено передплат даним підприємством);
фізичні особи, які самостійно оформили передплату на видання організатора на себе на періоди передплати, перелічені в п. 5 цих правил.
4.2. Учасники можуть оформити передплату через такі канали: відділення УДППЗ «Укрпошта», передплатні агентства, регіональні представники організатора або редакційна передплата організатора.
4.3. У програмі «Усе включено» мають право брати участь фізичні особи, яким на момент проведення заходів виповнилося 18 років.
4.4. Не мають права брати участь у програмі «Усе включено» працівники організатора та члени їх сімей (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки), неповнолітні особи, недієздатні особи.

5. Передплатні періоди, які враховуються для визначення учасників програми «Усе включено»:
• передплата на 3, 6 і 12 місяців 2017 року.
Для того щоб стати учасником програми «Усе включено» на 2017 рік, необхідно оформити передплату на друковані видання ТОВ «Баланс-Клуб» і зареєструватися на сайті www.promo2017.balance.ua. Оформляючи передплату через УДППЗ «Укрпошта», передплатні агентства або редакцію організатора, зареєструйтеся на сайті, тим самим ви отримаєте можливість стати учасником програми.

6. Під друкованими виданнями організатора розуміються такі видання:
6.1. Журнал «БАЛАНС».
6.2. Журнал «БАЛАНС-АГРО».
6.3. Журнал «БАЛАНС-БЮДЖЕТ».
6.4. Журнал «Библіотека «Баланс».
6.5. Баланс-Комплект: передплата одним рахунком або одним передплатним індексом (якщо передплата здійснюється через УДППЗ «Укрпошта») на видання «БАЛАНС» і «Бібліотека «Баланс» (далі в цих правилах – друковані видання).

7. Подарунковий фонд для учасників програми «Усе включено»
• Учасники програми, які оформили передплату на друковані видання «БАЛАНС», «БАЛАНС-БЮДЖЕТ», «БАЛАНС-АГРО», «Библіотека «Баланс», Баланс-Комплект на період на 3, 6 або 12 місяців 2017 року, зареєструвалися на сайті www.promo2017.balance.ua, безплатно отримують електронну версію видання на цей же період.
• Учасники програми, які оформили передплату на друковані видання «БАЛАНС», «БАЛАНС-БЮДЖЕТ», «БАЛАНС-АГРО», «Библіотека «Баланс», Баланс-Комплект на 2017 рік та зареєструвалися на сайті www.promo2017.balance.ua, отримують доступ до консультаційної лінії. Графік консультаційної лінії знаходиться на сайті організатора.
• Учасники програми, які оформили передплату на друковані видання «БАЛАНС», «БАЛАНС-БЮДЖЕТ», «БАЛАНС-АГРО», «Библіотека «Баланс», Баланс-Комплект на 2017 рік та зареєструвалися на сайті www.promo2017.balance.ua, отримують можливість участі в бухгалтерських семінарах у різних регіонах для тих бухгалтерів та економістів, які прагнуть до нових знань і корисних навиків, хочуть постійно вдосконалюватися в професійному плані, стежать за нововведеннями та цікавляться інноваціями, а також можливість участі в безплатних засіданнях клубів для бухгалтерів. Графік проведення клубів у вашому регіоні ви можете знайти на сайті (на головній сторінці сайта www.balance.ua).
• Учасники програми, які оформили передплату на друковані видання «БАЛАНС», «БАЛАНС-БЮДЖЕТ», «БАЛАНС-АГРО», «Библіотека «Баланс», Баланс-Комплект на 2017 рік та зареєструвалися на сайті www.promo2017.balance.ua, отримують гарантований подарунок до 25-річчя компанії:
– при передплаті на 12 місяців – щотижневик «Світ позитива» у твердій обкладинці, 352 стор.;
– при передплаті на 6 місяців – щотижневик «Світ позитива» на пружині, 208 стор.;
– при передплаті на 3 місяці – блокнот, формат А5, 150 стор.

8. Інформування передплатників про програму «Усе включено»
Інформування всіх передплатників друкованих видань про акцію та програму здійснюється таким чином:
• на сайті організатора www.balance.ua;
• у друкованих виданнях організатора;
• шляхом розсилання електронних листів;
• оповіщенням по телефону;
у соціальних мережах.

9. Умови участі в програмі «Усе включено»
Для участі необхідно оформити передплату на друковані видання організатора на період, зазначений у п. 5 цих правил.

10. Додаткові умови
10.1. Правила проведення програми можуть бути змінені організатором, про що всі передплатники друкованих видань організатора інформуються тими ж способами, які зазначені в розд. 8 «Інформування передплатників про програму» цих правил.
10.2. Одна передплата на друковане видання організатора надає право на участь в акції та програмі однієї фізичної особи.
10.3. Учасники програми мають право отримати від організатора подарунки тільки на умовах, передбачених цими правилами.
10.4. Подарунки акції обміну, поверненню або заміні на грошовий еквівалент не підлягають.
10.5. Своєю реєстрацією на участь у програмі кожний учасник підтверджує, що згоден з її правилами та зобов'язується їх дотримуватися, і дає згоду на обробку та використання своїх персональних даних.
10.6. У випадку виникнення ситуації, яка допускає неоднозначне тлумачення даних офіційних правил, будь-яких спірних питань, не врегульованих даними правилами, остаточне рішення приймається організатором акції.

Реєструйтеся в програмі прямо зараз!

⤷ РЕЄСТРАЦІЯ ⤶

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!