Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Вперше на Закарпатті «Всеукраїнський бухгалтерський Клуб» 30 травня 2014 року провів семінар для бухгалтерів бюджетної сфери.

June 3, 2014

До просторої аудиторії Ужгородського національного університету завітало чимала кількість бухгалтерів області.

Учасникам семінару надана актуальна та ексклюзивна інформація, адже лекторами семінару були висококваліфіковані фахівці своєї відданої справи.

Семінар відкрила Сег Любов Юріївна – голова осередку ВГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у Закарпатській області.

Досвідом та рекомендаціями що до окремих питань поділився начальник контрольно-ревізійного відділу ВД  Закарпатського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності   Гоблик Мирослав Іванович, який висвітлив питання: «Призначення та виплата матеріального забезпечення застрахованим особам за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням, у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності.»

Питання: «Облік розрахунків заробітної плати, а саме: надходження на рахунки установи грошових коштів для виплати працівникам допомоги по тимчасовій непрацездатності» виступила висококваліфікований фахівець, начальник планового відділу – головний бухгалтер  ГУ ДКСУ у Закарпатській області - Марко Любов Михайлівна. Вона захопила аудиторію своєю чарівністю та методом доступно викладання та роз’яснення вищезгаданого питання.

«Індексуємо доходи працівників правильно!» - не просту тему роз’яснювала заступник головного редактора журналу «Баланс-бюджет» Качковська Олена Іванівна. А також порушила важливе питання в бухгалтерському обліку: «Визнання об`єктів нематеріальними активами та облік операцій з ними».

На сьогоднішній день неординарним та важливим завданням перед бухгалтерами постає питання щодо мобілізації робітників, яке розкрила та надала актуальну інформацію виконавчий директор ВГО «Всеукраїнський бухгалтерський Клуб» - Чоларія Вікторія Нодарівна.

Всі наші доповідачі дали не тільки вичерпні відповіді, але й практичні поради в конкретних ситуаціях!

Робота йшла дуже жваво, було поставлено багато запитань, велося активне обговорення, бухгалтери обмінювалися досвідом. Ніхто не залишився байдужим. Сама атмосфера семінару була настільки позитивною і приємною, що після закінчення семінару учасники залишалися на місцях і приємно спілкувалися. Розійшлися всі задоволеними, з чудовим настроєм і бажанням зустрічатися ще неодноразово!

Вливайтеся в нашу сім`ю – «Баланс-Клуб»! А ми подбаємо про те, щоб ви відчували себе комфортно і впевнено!


З нами завжди є рішення!
[i1400] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!