Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Військовий збір та ПДФО з процентів відображатиметься у формі № 1ДФ

September 30, 2014

ДФС оприлюднила проект наказу Мінфіну «Про затвердження форми Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) та Порядку заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку».

Зокрема, у Розділі ІІ "Оподаткування процентів та військовий збір" відображатиметься:

- у рядку "Оподаткування процентів" загальна сума доходу, нарахованого у вигляді процентів, загальна сума виплаченого доходу, загальна сума нарахованого податку на доходи фізичних осіб та загальна сума перерахованого до бюджету податку на доходи фізичних осіб відображаються у грошовій формі, вираженій у національній валюті (у гривнях з копійками). Відомості про фізичну особу - платника податку, якій нараховані доходи у вигляді процентів, не зазначаються.

- у рядку "Військовий збір" загальна сума нарахованого доходу, загальна сума виплаченого доходу, загальна сума нарахованого військового збору та загальна сума перерахованого до бюджету військового збору відображаються у грошовій формі, вираженій у національній валюті (у гривнях з копійками). Відомості про фізичну особу - платника податку, якій нараховані доходи, з яких утримується військовий збір, не зазначаються.

Для вилучення помилкового рядка з попередньо введеної інформації у рядку "Оподаткування процентів – виключення**" потрібно повторити всі графи помилкового рядка, а в рядку "Оподаткування процентів" відобразити правильну інформацію.

Для вилучення помилкового рядка з попередньо введеної інформації у рядку "Військовий збір – виключення***" потрібно повторити всі графи помилкового рядка, а в рядку "Військовий збір" відобразити правильну інформацію.

За матеріалами офіційного порталу ДФС.

 

Новини за темою:

Середній заробіток мобілізованих працівників підлягає оподаткуванню військовим збором. Як бути з ЄСВ?

Дивіденди не є об’єктом оподаткування військовим збором за винятком тих…

За сплату військового збору в серпні за місцезнаходженням відокремленого підрозділу не штрафуватимуть

Змінили місцезнаходження: куди платити військовий збір?

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!