Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Військові контрактники будуть служити півроку

September 9, 2015

У Верховній Раді зареєстрований та поданий на розгляд комітетам законопроект № 2356а про внесення змін до Закону «Про військовий обов'язок і військову службу» щодо встановлення конкретних термінів військової служби за контрактом.
Так, для громадян, які приймаються на військову службу за контрактом у разі виникнення кризової ситуації, яка загрожує національній безпеці, оголошення рішення про мобілізацію та введення воєнного стану, і призначаються на посади, пропонується встановити строк військової служби від 6-ти місяців.
Згідно з проектом, термін проходження військової служби за таким контрактом може бути продовжено за новим контрактом на 6 місяців з можливим подальшим продовженням на цей же термін.
Також, передбачено можливість дострокового припинення контракту у разі закінчення особливого періоду або оголошення рішення про демобілізацію.
Крім того, враховано можливість продовження військової служби за контрактом у разі закінчення строку контракту і не завершення особливого періоду на термін більше 6 місяців, але до закінчення особливого періоду або оголошення рішення про демобілізацію.

За матеріалами офіційного веб-порталу ВР України.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!