Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Військовослужбовці, які беруть участь в АТО, зможуть отримати земельні ділянки

July 9, 2014

Механізм отримання земельних ділянок усіма без винятку військовослужбовцями, які беруть участь в антитерористичній операції, буде спрощений.
Уряд доручив силовим відомствам підготувати і надати відповідні списки військовослужбовців.
Ця робота буде проводитися у тісній співпраці з облдержадміністраціями та органами місцевого самоврядування. Держземагентство уже відпрацювало алгоритм дій, розробило покрокові схеми, щоб військовослужбовець міг без зайвого клопоту оформити належні документи для отримання земельної ділянки.
Для отримання ділянки військовослужбовцям необхідно звернутися безпосередньо до ГУ Держземагентства у відповідній області за місцем проживання із заявою та документами, що засвідчують участь у ATO (свідоцтво, наказ, довідка і т.д.).
Для отримання більш докладної інформації можна також зателефонувати на “гарячу лінію” голови Держземагентства за телефоном 0-800-301-071 (усі дзвінки безкоштовні).
Зазначимо, що в Україні для зазначених цілей може бути використано 2521 земельний масив загальною площею 18 380,2 га, з яких для:
-  ведення садівництва – 1027 масивів загальною площею 12 703,9 га;
-  будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) – 1368 масивів загальною площею 4613,4 га;
-  індивідуального дачного будівництва – 126 масивів загальною площею 1063 га.

За матеріалами офіційного веб-сайту Держземагентства.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!