Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Новоприйнятий Закон про зміни до Податкового кодексу хочуть скасувати

December 13, 2017

Зареєстровано проект постанови № 6776-Д-П про скасування рішення Верховної Ради від 07.12.17 р. щодо прийняття в цілому, як закону, законопроекту № 6776-д «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році».
При розгляді законопроекту № 6776-д у другому читанні було порушено Регламент Верховної Ради. Порівняльну таблицю законопроекту до другого читання надано для ознайомлення безпосередньо перед розглядом самого законопроекту, а саме 07.12.17 р., а не за 10 днів до дня розгляду цього законопроекту на пленарному засіданні Верховної Ради, як передбачено ч. 1 ст. 117 Регламенту.
Про вказані порушення народні депутати неодноразово зазначали та звертали увагу головуючого на пленарному засіданні, однак порушення усунуті не були.
Такі дії головуючого та рішення щодо вказаного законопроекту не відповідають процедурі, встановленій Регламентом, що позбавило можливості народних депутатів України об’єктивно розглянути відповідне питання та прийняти рішення, яке б відповідало інтересам держави та українського народу.
Відповідно до ст. 19 Конституції України правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачене законодавством.  
Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, у межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!