Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері ЗЕД

March 14, 2014

Усі наявні скарги та пропозиції щодо здійснення екологічного контролю товарів (зовнішньоекономічних вантажів) направляйте на адресу Держпідприємництва.

Відповідно до Закону «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та на підставі звернення Асоціації «Морські Стивідори України» Держпідприємництво здійснило експертизу наказу Мінекобезпеки від 08.09.99 р. № 204, яким затверджено Положення про екологічний контроль у пунктах пропуску через державний кордон у зоні діяльності регіональних митниць і митниць.

Нагадаємо, що у лютому поточного року Держпідприємництво запропонувало Мінприроди визнати таким, що втратив чинність, наказ № 204 (рішення Держпідприємництва від 03.02.14 р. № 20).

Рішення Держпідприємництва щодо усунення порушень принципів державної регуляторної політики підлягає виконанню у двомісячний строк з дня прийняття такого рішення.

У зв’язку з необхідністю забезпечення правового врегулювання у зазначеній сфері, Держпідприємництво звертається з проханням до підприємницької громадськості якнайшвидше надати всі наявні скарги та пропозиції щодо здійснення екологічного контролю товарів (зовнішньоекономічних вантажів) на адресу відомства письмово, факсом (044-254-43-93) або на електронну адресу vep@dkrp.gov.ua.

За матеріалами офіційного сайту Держпідприємництва.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!