Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

До уваги користувачів сертифікатів ключів АЦСК «Україна»!

July 6, 2017

Акредитований центр сертифікації ключів «Україна» відновив роботу. Наразі ключі ЕЦП від АЦСК «Україна» працюють. Тому, користувачі, які зберегли ключі, відсьогодні продовжують роботу з електронними документами і звітністю в звичний для себе спосіб, і можуть зайти до електронного кабінету платника податкiв ДФС з ключами АЦСК «Україна». Державна фіскальна служба приймає документи, підписані сертифікатами АЦСК «Україна».

Для тих, хто постраждав від атаки і втратив ключі, АЦСК «Україна» пропонує перевидати їх безкоштовно.Для отримання ключів, ви можете звернутися в регіональні представництва АЦСК по всій території України і в м. Києві. Контакти представництв ви можете знайти на сайті у розділі «контакти» http://uakey.com.ua/index.php?num_text=7382.

АЦСК «Україна» акцентує увагу, що АЦСК є окремою юридичною особою, не пов'язаною з розробником програми M.E.Doc. Під час кібератаки мережа АЦСК не постраждала і жодні дані на серверах і робочих станціях не були пошкоджені. Дійсно, 04.07.2017 о 16:00 зовнішній сайт АЦСК «Україна», за рекомендацією фахівців кіберполіції, був відключений від інтернету для перевірки на наявність можливих вразливостей. Наразі перевірку закінчено. Вразливостей або слідів злому не виявлено. Доступ до сайту АЦСК здійснюється в звичайному режимі.

[p3777]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!