Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

До уваги бухгалтерів! А Ви приймаєте участь в конкурсі!

September 21, 2016

Колеги! Щось мало вас бере участь у конкурсі. Що вас бентежить?
Днями мені зателефонувала одна з бухгалтерів. Я поцікавився, чи бере вона участь у конкурсі. На що вона відповіла, мовляв, я ще не доросла до конкурсів. Із таким підходом нічого в професії не добитися. Якщо бухгалтер загруз у рутині і не ставить перед собою високих цілей, то дійсно складно чогось досягти. На мій погляд, є два моменти.

Перший: не поставлено перед собою мету досягти успіхів у професії та острах, що при будь-якому результаті, крім найвищого, тебе засудять. Але це не так! Конкурс дає можливість струснутися, виявити деякі моменти, пробіли в знаннях і на основі тестів у подальшому усунути їх і підвищити свій професіоналізм, тим більше керівництво по рейтингах не лазить.
Рейтинг – це ваша незалежна оцінка, сходина для подальшого зростання. Адже низький результат – це теж результат.

Другий: якщо справа у вступному внеску, то 200 грн. для визначення своєї незалежної оцінки – не такі великі гроші. Оцінка того варта. Крім того, згадаємо формулу К. Маркса: гроші – товар – гроші. Вклавши свої 200 грн., ви отримуєте певний набір знань у вигляді товару, у вигляді своїх недоробок і пробілів у бухобліку. Це в подальшому може послужити вашому зростанню в професії та можливості повернення вкладених коштів у вигляді підвищення окладів, премій і т. п. Отримавши той або інший сертифікат за етапами конкурсу і подавши його керівнику, ви підвищите вашу оцінку в його очах, необхідність прислухатися до вашої думки й радитися в тих або інших питаннях (що характерно для армії, де часом «командир завжди правий»). У подальшому і це позначиться на фінансовому результаті вашої діяльності та поверненні вкладених коштів.

Крім того, ви будете більш упевнені в собі та у своїх рішеннях.
Колеги, бухгалтери бюджетної сфери! Сміливо включайтеся в конкурс, отримайте незалежну оцінку свого місця в професії та можливості подальшого професійного зростання. Повірте переможцю конкурсів 2013-го та 2014 року, це дуже цікаво і престижно!

Реєструйтеся на участь у конкурсі, і удачі вам!

З повагою
Валерій ШАШЕРІН,
головний бухгалтер військової частини А4502,
переможець конкурсу «Кращий бухгалтер України – 2014»

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!