Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Внесення інформації до Земельного кадастру може стати безкоштовним, а отримання?

November 6, 2013

Верховна Рада України 05.11.13 р. прийняла за основу законопроект № 3061 про внесення змін до Закону "Про Державний земельний кадастр".
Проектом пропонується скасувати плату за внесення відомостей до Державного земельного кадастру та змін до них, а саме: за державну реєстрацію земельної ділянки, державну реєстрацію обмежень у використанні земель, внесення відомостей (змін до них) про землі в межах території адміністративно-територіальних одиниць та про земельну ділянку.

За матеріалами офіційного веб-порталу ВР України.

“Знаменно, що за законопроект про скасування плати за внесення відомостей до Державного земельного кадастру проголосував 331 народний депутат, що є своєрідною гарантією тому, що цей Закон також конституційною більшістю буде ухвалено і в цілому. Не може не тішити, що за важливі законодавчі акти соціального спрямування депутати провладних фракцій та опозиція голосують одностайно, – зазначив Голова Держземагентства України Сергій Тимченко. – Передусім, цей проект Закону має велике значення для незахищених верств населення, що дозволить їм заощаджувати кошти на реєстрації земельних ділянок”.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!