Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Вінницькі бухгалтери завжди в курсі найважливішої інформації!

April 29, 2014

24 квітня 2014 року в актовому залі Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Вінницької області пройшов черговий семінар-практикум для бухгалтерів і керівників організацій. Семінар був організований Всеукраїнською громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб».

Учасників семінару було дуже багато, адже з`їхалися вони зі всієї області! Питання, які розглядалися на семінарі, актуальні на сьогоднішній день.

Потрібно віддати належне нашим лекторам, вони чудово справилися з поставленим завданням! Усі отримали вичерпні і компетентні відповіді. Дізналися про останні зміни в законодавстві, отримали практичні поради щодо нового заповнення форми № 1ДФ, а також розглянули найактуальніші питання з трудових відносин. 

Семінар відкрила Поліщук Ю. Г. – голова осередку ВГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у Вінницькій області.

З основних питань виступили наш постійний лектор, високопрофесійний бухгалтер-практик Кирилюк Р. Н. і спеціаліст sз питань трудового законодавства Лисачова А. В. Вони дали не тільки вичерпні відповіді, але й практичні поради в конкретних ситуаціях!

Робота йшла дуже жваво, було поставлено багато запитань, велося активне обговорення, бухгалтери обмінювалися досвідом. Ніхто не залишився байдужим.

Сама атмосфера семінару була настільки позитивною і приємною, що ніхто ще дуже довго не хотів іти. Розійшлися всі задоволеними, з прекрасним настроєм і бажанням зустрічатися ще неодноразово!

Вливайтеся в нашу сім`ю – «Баланс-Клуб»! А ми подбаємо про те, щоб ви відчували себе комфортно і впевнено!
З нами завжди є рішення!

[i1320] 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!