Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Вінниця, 28 травня... Начебто звичайний день, переддень літа, спека, мрії про відпустки... Але не тут то було!

June 2, 2014

«Баланс-Клуб» потурбувався про своїх передплатників і зібрав усіх на традиційне засідання Клубу, присвячене якраз відпусткам, відрядженням, путівкам та питанням індексації.

Цього разу увага була приділена ВСІМ! Учасники з`їхалися з усієї області.

І завдяки тому, що семінар був проведений спільно з Департаментом АПР Вінницької обладміністрації, ми змогли прийняти всіх бажаючих. Чудовий, просторий зал із прекрасним мультимедійним обладнанням гостинно вітав учасників. А тема семінару «Відпустки, путівки, лікарняні та індексація» виявилася настільки актуальною, що присутні просто засипали лекторів запитаннями.

Але потрібно віддати належне шановним гостям – вони чудово впоралися з поставленим завданням. Усі отримали вичерпні та компетентні відповіді. Дізналися про останні зміни в законодавстві, про нові правила в роботі, отримали практичні поради в оформленні путівок і відпусток.

І це неспроста! Адже лекторами виступили високопрофесійний бухгалтер-практик, лектор товариства «Знання» Кирилюк Р. Н., начальник відділу соціальних послуг ВД ФСС з ТВП Ремішевська Т. Г., головний спеціаліст сектора надання матеріального забезпечення Медяна Л. П. і старший статистик Територіальної державної інспекції з питань праці у Вінницькій області Мацюк Н. Ф.

Вони дали не тільки вичерпні відповіді, але й практичні поради в конкретних ситуаціях.

Звичайно, було помітно, що в основному запитання ставили запрошені гості, а не передплатники видань «Балансу», оскільки наші передплатники отримують відповіді на сторінках журналу. Тому в гостей з`явилося велике бажання приєднатися до великої і дружної сім`ї «Баланс-Клубу», щоб постійно мати можливість відвідувати всі заходи, які їм пропонує наш «Всеукраїнський бухгалтерський клуб».
Семінар тривав більше трьох годин і проходив у дуже жвавій формі. Розглядалося багато хвилюючих питань, які на сьогодні є дуже актуальними для бухгалтерів усіх сфер.

Учасники семінару засипали лекторів запитаннями як щодо індексації, так і щодо путівок та лікарняних. Також було дуже багато запитань стосовно бухгалтерської практики.

Усі отримали впевненість у тому, що видавництво «Баланс-Клуб» піклується про своїх передплатників, не залишає їх наодинці зі своїми проблемами, а навпаки – пропонує допомогу й реальні рішення. У багатьох, хто ще не був передплатником, з`явилося бажання приєднатися до дружної сім`ї «Баланс-Клубу».

Закінчився семінар традиційним чаюванням у неформальній атмосфері, де учасники могли поспілкуватися і з лекторами, і зі своїми колегами, поділитися враженнями та досвідом .

Атмосфера семінару була настільки позитивною та доброзичливою, що всі ще дуже довго не хотіли розходитися, а все ставили й ставили запитання лекторам.

Розійшлися всі дуже задоволеними, із прекрасним настроєм і бажанням ще неодноразово зустрічатися!

Вливайтеся в нашу сім`ю «Баланс-Клубу»! А ми вже подбаємо про те, щоб ви завжди відчували себе комфортно і впевнено!

Після закінчення семінару ми отримали дуже багато позитивних відгуків. Звичайно, розмістити всі неможливо.Ось декілька з них:

«Баланс-Клуб», велике спасибі за проведення семінару. Ми, бюджетні установи, не завжди маємо кошти для оплати семінарів, а вони нам дуже потрібні. Від проведеного семінару отримала багато цікавої інформації, корисної для роботи».

Вінницький обласний центр практичної психології та соціальної роботи.

Поліщук Н. Г., голов. бухгалтер.

«Дякуємо за всі ваші семінари, які дуже допомагають в обліку. Це просто «шпаргалка» для мене особисто ! Хай вам Бог дає здоров`я і натхнення у вашій праці»

03734027 ПСП агрофірма «Батьківщина», голов. бухгалтер Король Н. С.

«Дякуємо за висвітлення найактуальніших питань!»

05525187 СВК «Ранок», бухгалтер Партика О. В.

«Гарних номерів та процвітання вашим виданням!»

32192534 СТОВ «Поділля», бухгалтер Алексєєва О. Д.

«Семінар дуже цікавий, змістовний. Дякуємо! Чекаємо запрошення!»

37898491 КП «МЛДЦ», голов. бухгалтер Кужільна О. В.

«Спасибі за семінар! Особливо Юлії Геннадіївні, Раїсі Миколаївні та Тетяні Григорівні! Дякуємо! Дай Бог вам здоров’я, успіхів у вашій роботі!»

25496212 ВЦСРДІ «Промінь», бухгалтер Музика Н. П.

«Дуже подобаються ваші семінари. Як пропозиція – проводити семінари в інших містах з метою обміну досвідом».

34765922 МСДЮСШОР з баскетболу, голов. бухгалтер Антонова Т.М.
[i1389]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!