Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Відеоконтроль на кордоні!

March 21, 2013

Відповідно до ст. 31 МКУ затверджено Положення про інформаційно-телекомунікаційну систему відеоконтролю Держмитслужби України
Система відеоконтролю (СВК) призначена для контролю за переміщенням товарів та ТЗ комерційного призначення в межах контрольованих територій в режимі «реального часу» та для виведення результатів відеоконтролю до моніторингового центру Держмитслужби України. СВК повинна охоплювати місця, де здійснюються митний контроль та митне оформлення товарів та ТЗ, які перетинають митний кордон України, та прилеглу до них територію. 
Контроль здійснюється шляхом зчитування номерних знаків ТЗ та причепів при в`їзді/виїзді до/з контрольованої території та фіксації переміщення товарів та ТЗ контрольованою територією за допомогою ідентифікаторів, які присвоюються ТЗ при в’їзді на вказану територію. Причому, при в`їзді/виїзді до/з території, де встановлено СВК, встановлюються інформаційні табло з написом «ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ВІДЕОКОНТРОЛЬ».

Наказ Мінфіну від 20.12.12 р. № 1389 набуде чинності через 10 днів з дня його офіційного опублікування (готується до опублікування в «Офіційному віснику України» № 21 від 26.03.13 р.).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!