Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Весняний семінар на Полтавщині пройшов у тісному діалозі між учасниками та організаторами

March 18, 2016

16 березня у приміщенні Полтавського університету економіки та торгівлі для бухгалтерської спільноти Полтавщини відбувся семінар-практикум, організований ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб».
На розгляд були запропоновані такі питання:
1. Держпраці розпочинає перевіряти роботодавців: відповідальність за порушення законодавства про працю.
2. Актуально про індексацію грошових доходів населення.
3. Звітність з ЄСВ та ПДФО: що змінилось у 2016 році.
4. Основні зміни та актуальні питання з ПДВ.
Усі заявлені питання високопрофесійно висвітлили постійні лектори Полтавського бухгалтерського клубу Янко Антон Ігорович, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», переможець Всеукраїнського конкурсу в номінації «Кращий бухгалтер України із заробітної плати» та Ткаченко Ольга Іванівна, головний державний податковий інспектор. Семінар пройшов у тісному діалозі між учасниками та організаторами.
Зареєстровані піврічні та річні передплатники видань «Балансу» отримали на семінарі корисні бонуси – річний настільний календар на 2016 рік, а також фірмову флешку із записом серії навчальних фільмів щодо управління часом і зарядки на робочому місці.
Весняного настрою слухачам додала душевна пісня та розіграш солодких подарунків серед зареєстрованих учасників семінару. А найцікавіше, що солодощі випікала та пісню співала одна й та сама майстриня на всі руки Вікторія Повелко.
На завершення всі присутні висловили спільну думку про актуальність і своєчасність таких заходів, про те, що отримані на семінарах корисні поради допомагають приймати правильні рішення у професійній діяльності, та домовились про дату наступної зустрічі – 13 квітня.

Своїми позитивними враженнями учасники поділилися на сторінках книги відгуків ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»:

Гуртова Альона Володимирівна, Щербакова Тетяна Євгенівна, провідні бухгалтери ТОВ «Кременчуцька торгова гільдія»:
– Дуже вдячні за Ваші семінари. Це дуже допомагає в нелегкій праці бухгалтерів, тому що важливо бути в курсі останніх змін у законодавстві. Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Віхоть Наталія Володимирівна, головний бухгалтер Укрдержфонду:
– Дуже актуальна, деталізована, аргументована й чітко державною мовою доведена лекція на семінарі 16.03.16 р., а також надано вичерпні відповіді  на всі запитання. ДЯКУЄМО!!!»

З нами завжди є рішення!

Iнна Фещенко,
голова Полтавського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
pl@b-club.com.ua

[i2919]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!