Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Наказ № 567 та СМКОР: порядок функціонування, дії органів ДФС та платників ПДВ при блокуванні ПН/РК

July 3, 2017

Із 20.06.17 р. набув чинності наказ Мінфіну від 13.06.17 р. № 567 «Про затвердження Критеріїв оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних та Вичерпного переліку документів, достатніх для прийняття рішення про реєстрацію податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних» («Офіційний вісник України» від 20.06.17 р. № 48).
Оцінка ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних (далі – ПН, РК, ЄРПН), здійснюється ДФС шляхом проведення постійного автоматизованого моніторингу відповідності податкових накладних/розрахунків коригування цим Критеріям, який запрацював із 1 липня після впровадження системи моніторингу критеріїв оцінки ризиків (далі – СМКОР).
І функціонування СМКОР, і зміст Критеріїв, і порядок дій у випадку блокування ПН/РК викликають безліч запитань. Відповідь на деякі з них можна буде дізнатись на вебінарі, який проводить ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та видання «БАЛАНС-АГРО».

Дата проведення: 21 липня 2017 року.
Час початку: 14.00, орієнтовний час тривалості – 2 години.

Питання вебінару:
• зміст Критеріїв оцінки ступеня ризиків та порядок проведення моніторингу ПН/РК;
• повноваження та дії органів ДФС при зупиненні та відновленні реєстрації ПН/РК;
• необхідні дії платників та документи для відновлення реєстрації ПН/РК.

Спікер:
Стельмах А. М., заступник начальника управління – начальник відділу планування та координації контрольно-перевірочної роботи ДФС.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!