Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Важлива інформація щодо обліку суб’єктів ЗЕД

April 7, 2017

З метою оперативного розгляду звернень осіб, які здійснюють операції з товарами, з 01.04.17 р. вводиться в дію наказ Донецької митниці ДФС від 31.03.17 р. № 85 «Про надання повноважень з питань обліку осіб, які здійснюють операції з товарами», що змінює механізм подання:
– заяв про взяття на облік осіб, які здійснюють операції з товарами (заява подається тільки до управління організації митного контролю Донецької митниці ДФС);
– звернень осіб щодо зняття їх з обліку (звернення подається тільки до Донецької митниці ДФС).
Тобто митні пости «Сартана» та «Краматорськ» Донецької митниці ДФС, яким раніше надавалось право реєстрації, розгляду та прийняття рішення за зверненнями, в тому числі електронними, з 01.04.17 р.  не приймають заяви та звернення з вищезазначених питань.
Просимо митних брокерів, декларантів, осіб, які здійснюють операції з товарами, та інших зацікавлених осіб врахувати зазначені зміни при провадженні зовнішньоекономічної та господарської діяльності.
З повним текстом наказу Донецької митниці ДФС від 31.03.17 р. № 85 «Про надання повноважень з питань обліку осіб, які здійснюють операції з товарами» можна ознайомитись у додатку.
За консультаціями з цього питання необхідно звертатися до управління організації митного контролю Донецької митниці ДФС за телефоном: (0629)40-78-60 або особисто до адміністративного будинку митниці, що розташований за адресою: пр. Луніна 1, м.Маріуполь, к.116.

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!