Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

В Україні запустили нову платіжну послугу

June 2, 2016

Платіжна система MasterCard спільно з платіжною інтернет-платформою iPay.ua запустила нову платіжну послугу для перерахування коштів онлайн - MoneySend Collect.
Відправникам грошей з карткових рахунків більше не буде потрібно заповнювати на сайтах форми з усією платіжною інформацією.
Одержувачу коштів достатньо сформувати своєрідний запит на переклад - у вигляді унікального посилання з можливістю вказати обов'язкові для заповнення пункти - ПІБ, номер навчальної групи і т.п. Ці посилання можна безпечно поширювати в соціальних мережах або відправляти по електронній пошті. Завдяки MoneySend Collect гроші на карту може перерахувати необмежена кількість людей, в той час як одержувач може зручно формувати статистику надходжень з можливістю обліку відправників і сум переказів.
Щоб почати кампанію зі збору грошей на сайті iPay.ua, потрібно вказати номер карти, ПІБ і номер телефону, а також адресу електронної пошти для отримання повідомлень про скоєння перекладів від відправників коштів.
Розробники послуги розраховують, що такий підхід дозволить вирішити проблему з безпекою онлайн-платежів, і створить можливість для отримання не одного, а декількох перекладів
Люди зможуть отримувати перекази на картковий рахунок одночасно від декількох відправників, зберігаючи максимальний рівень конфіденційності і безпеки.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/V-Ukraine-zapustili-novuyu-platezhnuyu-uslugu.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!