Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

У вересні Уряд внесе проект закону про держбюджет на 2017 рік до Парламенту

September 12, 2016

У вересні Уряд внесе проект закону про держбюджет на 2017 рік до Парламенту. Кабінет Міністрів розраховує, що спільно з Парламентом вдасться «схвалити реальний, чесний бюджет, який відповідатиме реальному стану економіки, міститиме інвестиційну складову для зростання».
Перший пріоритет це – безпека і оборона. Також наступного року планується масштабне будівництво доріг зі зміною системи фінансування. Ще один пріоритет - збереження пропозиції по децентралізації, позитивні зміни, які є на сьогодні в цьому питанні, потрібно розвивати і зміцнювати.
Окреме питання – підтримка енергоефективності, це «безпека, енергонезалежність нашої країни».
Отримає підтримку і сільськогосподарське виробництво. Йдеться про невеликі фермерські господарства. Розмір такої підтримки буде дорівнювати приблизно 5 млрд. грн., або 1% від валової виробленої аграрної продукції. Прем’єр-міністр наголосив на необхідності створювати додану вартість саме в Україні, а цей ресурс можна буде направити, в тому числі, й на підтримку вітчизняного сільгоспмашинобудування, підтримку «виробництва українського трактора, причіпного обладнання», всього того, що використовується для роботи на землі.
Особлива увага приділятиметься українській освіті. На розгляд народних депутатів також буде винесена пропозиція про підвищення заробітної плати для вчителів.
Уряд приділятиме увагу в наступному році інфраструктурним проектам,  наповнюючи фонд регіонального розвитку для виконання відповідних програм спільно з місцевими бюджетами.
Докладніше дивись за посиланням: http://www.kmu.gov.ua/.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/V-sentyabre-Pravitelstvo-vneset-proekt-zakona-o-gosbyudzhete-na-2017-god-v-parlament.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!