Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

У рамках щорічного 8-го Конгресу пройде майстер-клас від власника компанії ТСО Анатолія Тельбух «Як процвітати і добитися успіху у будь-якій ситуації всупереч будь-яким обставинам»

April 29, 2014

У рамках 8-го щорічного Всеукраїнського бухгалтерського конгресу відбудеться майстер-клас, надзвичайно важливий у сьогоднішніх особливих умовах, «Як процвітати і добитися успіху у будь-якій ситуації всупереч будь-яким обставинам». 

Майстер-клас буде дуже корисний як для керівників підприємств, так і для їхніх бухгалтерів, оскільки розглядатиметься реальна технологія того, як справлятися з розладами і кризами, не погоджуючись з обставинами, і як досягти згоди з іншими людьми.

Спікером майстер-класу виступить Анатолій Тельбух. Ексклюзивно для учасників конгресу він проводитиме особисті консультації, відповідатиме на запитання, а також поділиться своїм досвідом.
[i1317]

Анатолій Тельбух – власник компанії «ТСО», яка понад 10 років успішно працює на ринку спеціалізованих шкільних меблів, лектор консалтингової компанії «Visotsky consulting», випускник «Школи власників бізнесу». Дохід його компанії «ТСО» зростає вже третій рік поспіль на 150-200 % щорічно. Йому подобається ділитися своїм успіхом з іншими – саме тим, ЯК його досягати. Технологія успіху повинна бути надбанням, а не загадкою. Щоб це не було загадковим, а цілком реальним, досяжним і простим.
Мета Анатолія як власника бізнесу і лектора: «Допомогти людям підвищити власну компетентність, розкрити свій потенціал, повірити в себе, свої сили і цілі»

Нагадуємо, що 8-й Всеукраїнський бухгалтерський конгрес відбудеться з 20 по 24 червня в Туреччині, у місті Кушадаси (Егейське море), у готелі Club Hotel Grand Efe (4* All inclusive).

Заповнюйте бланк заявки на участь у Конгресі прямо зараз за посиланням 

Дізнатися більше про 8-й Конгрес ви можете за посиланням

З будь-яких питань телефонуйте нам : +38 ( 067 ) 544-07-32 , +38 (056) 370-44-25.

Пишіть на e - mail : kongress@balance.ua

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!