Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

У роботі Міндоходів в зоні АТО встановлено простій

July 17, 2014

У зв`язку із проведенням антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей та з метою збереження життя і здоров`я працівників територіальних органів Міндоходів, захисту їх законних прав та інтересів встановено простій у роботі територіальних органів Міндоходів, які находяться в місцях проведення АТО.
Визначено, що цей простій виник не з вини працівників та зумовлений загрозою їх життю та здоров`ю. Строком дії простою вважатиметься період з дня видання цього наказу до закінчення дії обставин, які створюють загрозу життю і здоров`ю працівників територіальних органів Міндоходів.
У період простою, зокрема,:
- виконання функціональних обов`язків з обслуговування платників податків, які перебувають на обліку в територіальних органах Міндоходів, що дислокуються у м. Донецьку, покладено у межах компетенції на Маріупольську об`єднану ДПІ ГУ Міндоходів у Донецькій області, у Луганську та Луганській області - ДПІ у Жовтневому районі м. Луганська ГУ Міндоходів у Луганській області, а платників податків, які перебувають на обліку в територіальних органах Міжрегіонального ГУ Міндоходів - Центральний офіс з обслуговування великих платників, покладено у межах компетенції на Міжрегіональне ГУ Міндоходів;
- працівникам територіальних органів Міндоходів, у яких встановлено простій, дозволено не перебувати за основним місцем роботи до закінчення простою. Таких працівників, виключно у разі крайньої необхідності та за умов гарантування безпечних умов роботи, будуть залучати до роботи, а також їм буде збережено середній заробіток у межах кошторису.

Наказ Міндоходів від 08.07.14 р. 381 набув чинності з дня прийняття.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!