Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Порядок формування Єдиного реєстру розпорядників бюджетних коштів зазнав змін

September 6, 2017

Унесено зміни до Порядку формування Єдиного реєстру розпорядників бюджетних коштів та одержувачів бюджетних коштів, затвердженого наказом Мінфіну від 22.12.11 р. № 1691.
Документ виклав у новій редакції форму Реєстраційної картки розпорядника бюджетних коштів (одержувача бюджетних коштів).
Також установлено, якщо одержувач бюджетних коштів не перебував у мережі три попередніх бюджетних періоди та не включений до мережі на поточний бюджетний період, а також не має залишків бюджетних коштів на рахунках і бюджетної заборгованості, орган Казначейства, в якому він зареєстрований, закриває відповідну Реєстраційну картку в Єдиному реєстрі.
Орган Казначейства може перереєструвати одержувача бюджетних коштів в Єдиному реєстрі на підставі поданих ним документів, визначених п. 2.1 гл. 2 зазначеного Порядку. При цьому код за Єдиним реєстром не змінюється.
Якщо розпорядник бюджетних коштів (одержувач бюджетних коштів) не включений до мережі протягом десяти попередніх бюджетних періодів, орган Казначейства, у якому він зареєстрований, виключає до 1 березня наступного бюджетного періоду інформацію щодо такої установи з бази даних Єдиного реєстру. При цьому код за Єдиним реєстром може бути використаний для реєстрації інших розпорядників бюджетних коштів (одержувачів бюджетних коштів).

Наказ Мінфіну від 27.07.17 р. № 664 набув чинності з 05.09.17 р. («Офіційний вісник України» від 05.09.17 р. № 69).

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!