Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

У Мінагрополітики з 1 серпня розпочинає роботу Офіс підтримки реформ

August 1, 2016

З 1 серпня при Міністерстві аграрної політики та продовольства України розпочне свою роботу Офіс підтримки реформ.
Офіс підтримки реформ при Міністерстві аграрної політики та продовольства створено за підтримки іноземних донорів та представників ЄС. Усі необхідні документи для цього процесу уже підписані.
Головним завданням Офісу є координація розробки і підвищення ефективності законодавчих проектів. Також серед завдань Офісу - підтримка впровадження реформ у аграрній галузі керуючись найкращим міжнародним досвідом. Основна мета -  поступове наближення до законодавства ЄС.
Перші 5 представників Офісу вже пройшли за трьома етапами конкурсного відбору, який організовано Єврокомісією - це відбір резюме, оцінювання та співбесіда.
Офіс реформ стане майданчиком для діалогу з громадськістю, представниками бізнесу, органами державної влади, донорами та міжнародними організаціями з обговорення ходу реформ у аграрній галузі.
Персональний склад Офісу формується за участю уповноважених представників-донорів або виконавців технічної допомоги. Участь у роботі Офісу реформ може здійснюватися на громадських засадах або оплачуватися за рахунок коштів міжнародної технічної допомоги. Експерти працюватимуть в межах робочих груп відповідно до стратегії розвитку аграрного сектору «3+5».

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/V-Minagropolitike-s-1-avgusta-nachinaet-rabotu-Ofis-podderzhki-reform

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!